Περί αφοδεύσεως.

Αγαπητό μου ιστολόγιο,

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος καθότι σήμερα συγκράτησα τις εκ του ορθού εκπεμπόμενες αέριες εκροές, τουλάχιστον για 3 ώρες! Το γεγονός ότι δεν πλύθηκα την προηγούμενη μέρα έκανε τις τρίχες, της περιοχής εκείνης, να κολλήσουν μεταξύ τους, υποβοηθώντας με στον αγώνα μου αυτόν.

Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που το έκανα αυτό. Απλώς σκέφτηκα ότι θα το εκτιμούσαν οι, γύρω από εμέ, συνάδελφοι αν κρατούσα κάποια πράγματα για τον εαυτό μου. Άλλωστε, από τη στιγμή που δεν διαθέτω οπίσθια ανάλογου κάλους με το κάτωθι, δεν έχω και τις ανάλογες πιθανότητες να συγκεντρωθούν οι αέριες εκροές μου σε μπουκαλάκια των 50ml. Κοινώς, δεν κλάνω (Έβα) μέντες.

Εν πάση περιπτώσει, αφού είχα αρχίσει να μαδάω το μουστάκι μου από το σφίξιμο και με κίνδυνο να καταλήξει η πλούσια γενειάδα μου να δείχνει σαν τα οπίσθια πρωτεύοντος θηλαστικού, αποφάσισα να επισκεφτώ την τουαλέτα για τα περαιτέρω. Θα ήθελα δε να επισημάνω ότι η συσσώρευση τόσου αερίου, σε συνδυασμό με την κάθοδο αφοδεύσιμου υλικού, είχαν δημιουργήσει μία κατάσταση εκρηκτική. Έτσι λοιπόν μόλις κάθισα στον … θρόνο ακούστηκε κάτι τέτοιο:

ή μάλλον για την ακρίβεια ήταν κάπως έτσι:

Η ανακούφιση ήταν άμεση και ευπρόσδεκτη, όπως επίσης ήταν ευπρόσδεκτο και το πιτσίλισμα του όρθου, γιατί έτσι αποφεύγονται οι ερεθισμοί.

Αυτά είχα να σου πω. Μόλις έχω κάτι εξίσου συγκλονιστικό θα σου ξαναγράψω.

Με … εκτύπωση,

sickomac

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: